Bye bye Oklahoma, hello Texas (deel 2)

26 maart 2013 - Amarillo, Texas, Verenigde Staten

Route 66 loopt hier vrijwel parallel aan de Interstate en er zijn maar weinig dorpjes te bekennen in dit eindeloze, heuvelachtige land. Danweer lijken er in het land bijna canyons te ontstaan en daarna wisselt het landschap in enorme weides voor het vee, of tref je ruige heidegronden aan. Verscholen tussen begroeiing vinden we een autokerkhof en dat nodigt natuurlijk uit tot fotograferen. Rond een uur of 6 komen we aan in Amarillo. We gaan eten in de Big Texan Steak Ranch en worden opgehaald met een verlengde Cadillac met een enorme horen van een Longhorn op de motorkap. Dat Big Texan hebben we geweten.... Een steak van 6 ons, een gepofte aardappel, een japaleno peper en een salade. Ieder nog een huisgebrouwen biertje en toe een strawberry cheesecake. Burp.....
Als je hier de 72 oz. steak besteld en dat is zeggen en schrijven 2,5 kilo vlees, en je weet deze steak in een uur naar binnen te werken dan wordt je bijgeschreven in de hall of fame, krijg je een t-shirt rn de steak is gratis. Laat een ventje van nog geen twaalf nou een poging wagen: 1,1 kilo in een half uur en toen kon er geen hap meer bij. Live muziek met verzoeknummers door een trio bejaarde cowboys en terug naar de camping met de limo.

3 Reacties

  1. Nelly goris:
    27 maart 2013
    jeetje wat maken jullie allemaal mee, maar goed dat je alles op je blog zet, je zou de helft vergeten. Heerlijk om jullie weer te zien als jullie in Italie zijn, you do the talking and we wil listen........mis you all..... knufs van ons xxx
  2. Nelly goris:
    27 maart 2013
    enne......Hans nog gefeliciteerd met je verjaardag. Je bent nu wel 6 uur jonger....geniet ervan. Je mobiel doet het niet, dus effe op deze manier.
    liefs. wij.....xxx
  3. 27 maart 2013
    Prachtig hoe jij schrijft ,kan het me zo voorstellen hoe het daar voelt . mis de foto,s om lekker mee te kunnen genieten .
    groetjes Gerrit